» GDPR
GDPR

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vážení zákazníci,

dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, jakož i z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), pro nás vyplývá řada povinností týkajících se ochrany Vašich osobních údajů.

Naše společnost, e-shop www.provence-dekorace.com, zpracovává osobní údaje zákazníků našeho e-shopu  při prodeji výrobků.

Zpracovávané údaje našich zákazníků jsou následující:
- jméno a příjmení, adresa, případně název firmy, IČ a DIČ, kontaktní údaje (telefonní a e-mailové spojení),
a dále údaje o vašich nákupech, jako je přehled zboží, které jste si objednali a také Vašich požadavků v souvislosti s objednávkou. 
Údaje zpracováváme na základě Vašeho dobrovolného souhlasu, který máte právo kdykoli odvolat. Údaje jsou zpracovávány po dobu, po kterou byl souhlas udělen, nebo do chvíle, než je Váš souhlas odvolán.  

Vaše údaje zpracováváme z důvodu plnění smlouvy, zejména abychom Vám mohli zaslat zboží a komunikovat s Vámi ohledně objednávek.  Další důvod je plnění právních povinností, stanovených zejména daňovými předpisy. Údaje elektronického kontaktu využíváme z důvodu oprávnění uvedených v zákoně č. 480/2004 Sb., o některých službách informačních společností, ve znění pozdějších předpisů, pro zasílání obchodních sdělení. Zasílání obchodních sdělení mohou jejich příjemci kdykoliv zakázat.
Údaje platební, kontaktní a adresní osobní, dále údaje o objednaném zboží včetně reklamací budou zpracovávány po dobu trvání smlouvy a po dobu, kdy mohou být uplatněny práva z vadného plnění. Identifikační, adresní údaje budou dále zpracovávány z důvodu právní povinnosti správce. Identifikační a kontaktní údaje mohou být prodávajícím zpracovány po dobu, po kterou s tím zákazník vyjádří souhlas.


Vaše osobní údaje dále nepředáváme dalším třetím subjektům, mimo subjekty, které pro nás tvoří související činnost spojenou s přepravou zboží.

3.    Práva subjektu údajů dle platné právní úpravy

V souladu s platnou právní úpravou a obecným nařízením o ochraně osobních údajů máte tato práva: 
-    právo na přístup k osobním údajům, které naše společnost, e-shop provence-dekorace.com, zpracovává,
-    právo na opravu, resp. doplnění údajů v případě, že by byly údaje zpracovány nesprávně nebo nepřesně,
-    právo na výmaz osobních údajů, 
-    právo na omezení zpracování, 
-    právo na přenositelnost údajů, 
-    právo vznést námitku,
-    právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního rozhodování s právními či obdobnými účinky, zahrnujíce i profilování.
- kromě výše uvedeného máte též právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha